Gratis webinar terugkijken?

Bekijk het live webinar terug van donderdag 14 mei

Ondernemen in onzekerheid

Door: Eduard Maatman

Transformeer onzekerheid in rotsvast vertrouwen

Met dit webinar leer jij als ondernemer of DGA:

Over Eduard Maatman

In mijn leven en in mijn vorige bedrijf bouwde ik erg op zekerheden. Totdat ik ontdekte dat mijn uitdaging en een stuk zingeving steeds meer wegebde. Ik begon iets nieuws, business coaching & advies en het maken van online cursussen.

Hierin kan ik veel meer mijn creativiteit en intuïtie kwijt, terwijl krampachtigheid plaats heeft gemaakt voor meer ontspanning. Deze persoonlijke ervaring en mijn jarenlange ervaringen met ondernemers hebben geleid tot het inzicht dat alles draait om hoe jij er als ondernemer in staat

Jouw mindset, daar gaat het om. Het leven van een ondernemer is per definitie onzeker en hoe meer als jij daar fanatiek probeert grip op te krijgen, des te sneller glipt het je door de vingers.

In dit webinar probeer ik je te helpen om dit te begrijpen en probeer ik je een nieuwe, frisse kijk op het ondernemen te geven. 

een webinar over een actueel thema

zekerheid - onzekerheid

Ondernemen gaat met ups en downs. Voor velen is het nu duidelijk een mindere periode. Het grootste probleem is niet de omzetdaling, maar hoe wij daar als ondernemer mee omgaan. De meeste mensen hebben een enorme hang naar zekerheid. De vraag is: waarom is dat zo, en schieten we daar iets mee op? 

In dit webinar willen we je de nodige inzichten verschaffen over het thema zekerheid – onzekerheid. Om je bewust te maken hoe jij daar mee om gaat én vooral: om kan gaan. Vervolgens bespreken we een aantal stappen die je kunt zetten om je bedrijf krachtig neer te zetten, als een rots in de branding. Zodat je veel gemakkelijker en met meer vertrouwen om kan gaan met lastige situaties en periodes van eb. 

Het doel van dit webinar is dat jij als ondernemer leert werken vanuit werkelijke macht, op een ontspannen manier en vanuit een rotsvast vertrouwen. 

Webinar terugkijken?

Vul je gegevens in en je krijgt van ons een link toegezonden met het webinar.

Marketing door