Starterscoach2018-10-30T15:59:35+00:00

EEN ONDERNEMING BEGINNEN

Je eigen onderneming is natuurlijk spannend en uitdagend. Als starter wil je daarom meteen goed beginnen. Een goed begin is namelijk het halve werk. Als starterscoach helpen wij jou daarom graag met het realiseren van je onderneming! 

Stap 1: waar begin je?

Met ons unieke starterstraject bieden wij jou een vliegende start! Wij weten namelijk als geen ander dat een onderneming beginnen het nodige met zich meebrengt. Een hoop keuzes en uitzoekwerk gaan daar aan vooraf. Van essentieel belang is natuurlijk waarom je de onderneming start. Dat is de kern waar je vanuit gaat werken…

  • Heb jij daarom al voldoende duidelijk wat jouw drijfveren en talenten zijn?
  • Heb je al nagedacht over een duidelijke visie en doelstelling? 

Wij helpen je onder meer om deze zaken helder te krijgen en ondersteunen je daarnaast op een creatieve en visuele manier met toepasbare out-of-the-box ideeën, zodat je onderneming net even die extra glans krijgt.

Stap 2: al die rompslomp…

Wij draaien er niet om heen, er zijn veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Zaken die je van te voren wellicht al grotendeels hebt uitgezocht, maar die nu ergens weggestopt in de kast liggen. Zaken als:

  • Hoe maak ik een goed businessplan en zijn mijn prognoses wel reëel?;
  • Moet ik kiezen voor een eenmanszaak, V.O.F. of toch een B.V, en wat zijn precies de verschillen?;
  • Hoe moet ik aangifte doen en welke fiscale voordelen heb ik als ondernemer?;
  • Het opstellen van een samenwerkingscontract;
  • Opzetten van de administratie;
  • Welke tarieven of prijzen moet ik rekenen;
  • Verzekeringen afsluiten;
  • Contracten en algemene voorwaarden.

Stap 3: vliegend van start!

Wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er komt veel op je af voordat je ècht kan beginnen. Dit weerhoudt je misschien ook wel om te starten… Bovendien kan je door al die rompslomp de focus op je echte business verliezen. Focus die nodig is om de kern (het fundament) van je onderneming goed neer te zetten.

Wij begeleiden je graag in dit gehele proces en onze uitdaging is om er voor te zorgen dat jij vliegend van start kan gaan!

CONTACT OPNEMEN

Zie jij de meerwaarde om eens met ons in gesprek te gaan en wil je vliegend van start met je eigen onderneming? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. 

Wil jij 50% subsidie ontvangen op bedrijfsontwikkeling of innovatie?

Klik hier voor meer informatie

Categorieën