Waarom is een goed rendement belangrijk?

Geld is de smeerolie van je bedrijf. Heb je er te weinig van dan loopt de hele boel vast. Als ondernemer kun je dus niet zonder een gezonde geldstroom om je doelen te bereiken. Het is daarom essentieel dat alles voldoende ‘stroomt’ in je bedrijf.

En het voldoende stromen van geld is een afspiegeling van de mate waarin het in je onderneming op rolletjes loopt, oftewel: in de flow zit.

Krijg grip op je onderneming

Afspraak maken
  • Inzicht en overzicht in je financiële resultaten

  • Betere inzet mensen & middelen

  • Terugdringen complexiteit en overbodige kosten

  • Heldere visie & strategie

  • Gratis financiële check

Herken jij één van deze situaties?

Gratis kennismaking met financiële check!

In de gratis financiële check vragen wij je gegevens op. Deze analyseren wij en bespreken dit tijdens onze kennismaking. We geven aan waar wij denken dat er verbetering mogelijk is en zullen dan ook met een vrijblijvend advies komen voor een eventueel vervolg. Of je hiermee door wil gaan, is helemaal aan jou!

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Wij helpen jouw financiële motor op gang brengen

Met 30 jaar ervaring als ondernemersadviseur weten wij alles over cijfers. Zo kunnen wij je prima bijstaan met zaken als inefficiënt werken, overbodige kosten in kaart brengen en cijfermatig inzicht & overzicht verschaffen. Maar wij doen meer dan alleen ondersteuning bij de praktische kant van de zaak.

We kijken onder andere ook naar:

  • Hoe jij als ondernemer functioneert

  • Welke beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen er zijn

  • Of je goede prijzen hanteert

  • Hoe je je profileert naar buiten

Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en zetten alle factoren die invloed hebben op het rendement voor je op een rij. Vervolgens gaan we kijken hoe die verschillende factoren zich met elkaar verhouden en in welke mate ze een positieve of negatieve invloed op je resultaten hebben. Eenmaal een diagnose gesteld, maken we een plan van aanpak om het rendement een boost te geven.

Iedere onderneming kan een gezonde geldstroom genereren. Vaak is het probleem niet dat mensen niet hun best doen, maar dat dingen niet op de beste manier worden gedaan. En daar helpen wij je graag bij. Ons doel is dat de investering die je doet zich gemakkelijk weer terugverdient! Een mooie win-win situatie, toch?

30 jaar ervaring

Beter rendement

Inspirerend & uitdagend

Inzicht in je financiën geeft rust en richting

Wij willen graag dat jij je kunt focussen op je core-business. Door druk op de financiën wordt deze focus ondermijnd en gaat er aandacht uit naar de verkeerde dingen. In een gesprek brengen wij jouw financiële situatie in kaart. Je weet dan precies hoe je ervoor staat, welke kansen en bedreigingen er liggen voor jouw onderneming én wat je er aan zou kunnen doen. Dat geeft rust, houvast en richting.

Voor wie?

Voor ondernemers in het MKB met een omvang van 5 tot 100 mensen personeel. Ondernemers die meer uit hun onderneming willen halen en bereid zijn om naar de diepere oorzaken te kijken van tegenvallende resultaten.

Maak hier een vrijblijvende afspraak.