Onze missie.

Onze missie.

Focus vooral op visie

Wij zijn Sander Bodde & Eduard Maatman. De enthousiaste oprichters van Compass7 (en ondertussen ook van de Compass7 Academy). Gemazeld en gepokt in het ondernemerswereldje en door schade en schande wijzer geworden. We kunnen wel stellen dat ondernemen in ons bloed zit. Als coach proberen we andere ondernemers ook te helpen om de fijne kneepjes van het ondernemerschap eigen te maken. Maar vooral helpen we ze om een visie te ontwikkelen. Praktische adviezen worden echter ook niet geschuwd.

We practice what we preach

Het doorgronden van het leven heeft ons beide erg beziggehouden en houdt ons nog steeds erg bezig. Hieruit hebben wij ook onze inspiratie gehaald en onze inzichten opgedaan. Inzichten die wij zelf toepassen en daar ook onze successen mee halen. Uiteindelijk komt het erop neer dat er universele wetten gelden in het leven waar we gebruik van kunnen maken. Door deze wetten allereerst te (her)kennen en ze vervolgens te leren begrijpen, word je bewuster. Bewuster van jezelf en bewuster als ondernemer. De lessen die wij daarin geleerd hebben, delen we graag met andere ondernemers.

Impact maken in een nieuwe wereld

Iedereen zal (h)erkennen dat we in een speciale tijd leven. Een tijd van uitersten. Maar ook een met veel mogelijkheden. We maken langzaam de transitie van een oud naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie. Wij zien het als onze missie om de nieuwetijds ondernemers, managers en DGA’s van bedrijven en instellingen in deze nieuwe tijd te helpen met het ondernemerschap, zodat ze impact kunnen maken, vrijheid kunnen ervaren en een rijk leven (in de breedste zin van het woord) kunnen leiden.

Onze kracht ligt in het kunnen overzien van het grotere plaatje. Hoe verhoudt alles zich met elkaar? Door jouw bedrijf in al haar onderdelen tegen het licht te houden, kunnen wij snel aanvoelen waar er een disbalans zit. Maar ook waar de kracht van het bedrijf ligt. Zo kunnen we samen stappen zetten om de balans te herstellen en desgewenst groei te realiseren. Ons praktisch inzicht komt daarbij uitstekend van pas.

– Eduard Maatman

Eduard & Sander.

Eduard & Sander.

Eduard Maatman
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
eduard@compass-7.nl

Sander Bodde
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
sander@compass-7.nl

Eduard Maatman
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
eduard@compass-7.nl

Sander Bodde
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
sander@compass-7.nl

We leven in een wereld van kennis. Hoe meer, hoe beter en hoe makkelijker we een goede positie verkrijgen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. We zijn onderdeel van een systeem en houden deze op die manier in stand. Het wordt tijd dat we hier bewust van worden. Zodat we de regie in eigen hand kunnen nemen. Net zoals jij al doet of wilt gaan doen! Jij bent je al bewust en kiest ervoor om de regie in eigen hand te nemen (want anders was je hier nu niet). Daarvoor ben je ondernemer geworden en doe je alleen nog maar wat je zelf wilt.

In de fase dat je bent begonnen heb je waarschijnlijk veel zelf moeten doen, maar er komt een punt – wellicht ben je daar nu aanbeland- dat je gevoelsmatig je plafond hebt bereikt van wat je zelf kunt en niet weet hoe je verder kunt groeien met je bedrijf en als ondernemer. Een scenario die iedere ondernemer wel kent. Gelukkig is dit echter een gevoel of overtuiging, maar zeker geen realiteit! 

Wij helpen je graag om dit plafond te doorbreken, zodat je als ondernemer een betekenisvolle impact kunt maken. Dit betekent onder meer dat je:

  • met plezier in en aan je onderneming werkt;

  • een duidelijke visie & strategie hebt;

  • efficiënter en effectiever werkt;

  • er meer balans & harmonie is; 

  • meer omzet/winst behaalt;

  • uiteindelijk een grotere impact kunt maken voor mens & milieu.

Groei in bewustzijn.

Kennis maken?

Ben je ondernemer, DGA of manager van een bedrijf of instelling en hebben we je kunnen triggeren met onze visie? Dan drinken we graag een kop koffie met jou.

In een gratis kennismaking leggen we graag onze visie nader uit. Ook bespreken we graag de opties waarin we jou van dienst kunnen zijn. 

Afspraak maken