Focus op visie ontwikkelen

Wij zijn Sander Bodde & Eduard Maatman. Oprichters van Compass7 (en ondertussen ook van de Compass7 Academy). Met een passie voor het ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken helpen wij ook graag andere ondernemers.

Ondernemen is iets waar je gevoel bij moet hebben. Een soort fingerspitzengefühl voor hoe je de eindjes aan elkaar knoopt. Als ondernemerscoach proberen we ondernemers te helpen om ook dat gevoel te ontwikkelen. Daarbij is een belangrijk onderdeel: visie. Visie is juist datgene wat het verschil kan maken tussen een geslaagde ondernemer en een mislukte. Wat we daar precies mee bedoelen kun je HIER lezen.

We practice what we preach

Het doorgronden van het leven en van het ondernemerschap heeft ons beide erg beziggehouden en houdt ons nog steeds erg bezig. Uit die fascinatie hebben wij de nodige inspiratie gehaald en vele inzichten & wijsheden opgedaan. Inzichten en wijsheden die wij zelf ook toepassen in onze praktijk en in ons ondernemerschap.

Dit zijn inzichten, wijsheden, maar ook universeel geldende wetten die iedereen kan gebruiken en die, mits bij goede toepassing ervan, je in je voordeel kunt laten werken. Het is niet moeilijk, je moet het alleen even zien.

Impact maken in een nieuwe wereld

Iedereen zal (h)erkennen dat we in een speciale tijd leven. Een tijd van uitersten. Maar ook een met veel mogelijkheden. We maken langzaam de transitie van een oud naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie.

Wij zien het als onze missie om de nieuwetijds ondernemers, managers en DGA’s van bedrijven en instellingen in deze nieuwe tijd te helpen met het ondernemerschap, zodat ze een een sterke en duurzame visie ontwikkelen, met flow kunnen ondernemen en vanuit vertrouwen, vrijheid en overvloed een waardevolle impact kunnen maken.

Onze werkwijze

Afhankelijk van de opdracht werken wij samen of apart van elkaar. Bij de grotere opdrachten en bij bedrijven waar er doorgaans wat meer gebeurt werken wij grotendeels gezamenlijk. In een doelgericht maatwerktraject gaan wij in ieder geval met jou als ondernemer persoonlijk aan de slag. Let op: er zijn interessante subsidiemogelijkheden.

En soms worden er, wanneer nodig en wenselijk, meer mensen uit jouw bedrijf bij betrokken. Na het traject bieden wij de mogelijkheid om regelmatig te blijven klankborden of je te voorzien van los advies.

In een gratis sessie gaan we kennis maken, duidelijkheid scheppen over je hulpvraag, de te behalen doelen en hoe we die doelen gaan bereiken. Dit is geheel vrijblijvend.

Bekijk ons aanbod

Eduard Maatman

Al 30 jaar ben ik actief als ondernemer én ondernemersadviseur. Een groot deel van die jaren als eigenaar van een accountantskantoor. Van rustige naar flinke groei, een nieuw gebouwd pand, overname van een ander kantoor, een moeizame periode, snel herstel en uiteindelijk burn out… Ik was mijn motivatie kwijt, er was geen uitdaging meer. Die vond ik terug in bedrijfscoaching en het maken van online cursussen.

Veel eerder al had ik ontdekt dat het begeleiden van ondernemers veel meer inhoudt dan enkel de cijfers. De menselijke kant is zeker zo belangrijk. De wisselwerking tussen de harde en zachte kanten, tussen meer visie ontwikkelen en praktisch inzicht, daar word ik heel blij van. En dat is waar wij sterk in zijn: het grote geheel kunnen overzien, pragmatisch denken en tegelijk aanvoelen waar de ondernemer werkelijk behoefte aan heeft.

Sander Bodde

Met mijn ervaringen op persoonlijk vlak alsmede in het ondernemerschap vind ik het een mooie uitdaging om andere ondernemers te helpen in hun ondernemerschap. Mijn visie op groei, zowel zakelijk als persoonlijk, ligt voor 80% in bewustwording. Want door alsmaar bewuster te worden van wie je bent, van je denkpatronen, overtuigingen en andere conditioneringen, maar ook van je omgeving, ontwikkel je uiteindelijk een sterk gedragen visie die je verder helpt. 20% is praktisch van aard.

Door altijd in kansen & mogelijkheden te denken en wetende dat er voor elk probleem een oplossing is, is er in mijn visie ook altijd groei mogelijk. Zelfinzicht of bewustzijn is daarin de belangrijkste factor. Met onze achtergronden en expertise in financieel/juridisch en strategische zaken zijn we ook sterk om de zaken concreet te maken.

Kennis maken?

Voel jij je aangesproken tot onze visie en ben je ondernemer, DGA of manager van een bedrijf of instelling die de transitie wil maken naar het nieuwetijds ondernemerschap? Dan komen we graag met jou in contact!

Afspraak maken