Iedereen heeft de potentie om te groeien. Wij helpen je om die groei te realiseren.

Focus op visie ontwikkelen

Wij zijn Sander Bodde & Eduard Maatman. De enthousiaste oprichters van Compass7 (en ondertussen ook van de Compass7 Academy). Ondertussen gemazeld en gepokt in het ondernemerswereldje en door schade en schande (en een hoop lezen) wijzer geworden. We kunnen wel stellen dat ondernemen in ons bloed zit.

Als ondernemerscoach proberen we andere ondernemers ook te helpen om de fijne kneepjes van het ondernemerschap bij te brengen en eigen te maken. Maar vooral helpen we ze om een visie te ontwikkelen. Want een ondernemer zonder visie is als een schip zonder goede kapitein. Visie is dé sleutel tot succesvol ondernemerschap. Wat we daar precies mee bedoelen kun je HIER lezen.

We practice what we preach

Het doorgronden van het leven en van het ondernemerschap heeft ons beide erg beziggehouden en houdt ons nog steeds erg bezig. Uit die fascinatie hebben wij de nodige inspiratie gehaald en vele inzichten & wijsheden opgedaan. Inzichten en wijsheden die wij zelf ook toepassen in onze praktijk en in ons ondernemerschap.

Dit zijn inzichten, wijsheden, maar ook universeel geldende wetten die iedereen kan gebruiken en die, mits bij goede toepassing ervan, je in je voordeel kunt laten werken om een veel completer mens en ondernemer te worden.

Impact maken in een nieuwe wereld

Iedereen zal (h)erkennen dat we in een speciale tijd leven. Een tijd van uitersten. Maar ook een met veel mogelijkheden. We maken langzaam de transitie van een oud naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie.

Wij zien het als onze missie om de nieuwetijds ondernemers, managers en DGA’s van bedrijven en instellingen in deze nieuwe tijd te helpen met het ondernemerschap, zodat ze een een sterke en duurzame visie ontwikkelen, met flow kunnen ondernemen en vanuit vertrouwen, vrijheid en overvloed een waardevolle impact kunnen maken.

Eduard Maatman
BUSINESSCOACH
eduard@compass-7.nl

Ik ben al 30 jaar actief als ondernemer én ondernemersadviseur. Een groot deel van die jaren als eigenaar van een accountantskantoor. Van rustige naar flinke groei, een nieuw gebouwd pand, overname van een ander kantoor, een moeizame periode, snel herstel en uiteindelijk burn out… Ik was mijn motivatie kwijt, er was geen uitdaging meer. Die vond ik terug in bedrijfscoaching en het maken van online cursussen.

Veel eerder al had ik ontdekt dat het begeleiden van ondernemers veel meer inhoudt dan enkel de cijfers. De menselijke kant is zeker zo belangrijk. De wisselwerking tussen de harde en zachte kanten, tussen meer visie ontwikkelen en praktisch inzicht, daar word ik heel blij van. En dat is waar wij sterk in zijn: het grote geheel kunnen overzien, pragmatisch denken en tegelijk aanvoelen waar de ondernemer werkelijk behoefte aan heeft.

Sander Bodde
BUSINESSCOACH
sander@compass-7.nl

Met mijn ervaringen op persoonlijk vlak alsmede in het ondernemerschap vind ik het een uitdaging om andere ondernemers te helpen om hun volle potentieel te leven en te helpen om hun ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen. Ik ben erachter gekomen dat de sleutel tot groei, in welke vorm dan ook, ligt in persoonlijke ontwikkeling. Want door te groeien als mens en alsmaar bewuster te worden van wie je bent, van je denkpatronen, overtuigingen en andere conditioneringen kun je meer visie ontwikkelen.

Door visie te ontwikkelen word je namelijk bewuster. Wij gebruiken dit ook een beetje als synoniemen van elkaar. Door veel te reflecteren ontstaat die visie. Je krijgt een helder perspectief. Mijn op toen (kan ik nu wel zeggen) ego-gebaseerde studie Rechten (zekerheid en geld) en een carrière in de juristerij heb ik overboord gegooid, omdat ik ergens wist en voelde dat dit niet mijn route was. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor het onzekere, maar waar ik mij wel het meest tot aangetrokken voelde, namelijk: de vrijheid om te denken en te creëren.

Door altijd in kansen & mogelijkheden te denken en wetende dat er voor elk probleem een oplossing is, is er altijd groei mogelijk. En willen blijven groeien is in mijn visie de sleutel naar een succesvol leven en ondernemerschap.

Werkwijze

Afhankelijk van de opdracht werken wij samen of apart van elkaar. Bij de grotere opdrachten en bij bedrijven waar er doorgaans wat meer gebeurt werken wij grotendeels gezamenlijk. Bij andere opdrachten zal óf Sander óf Eduard eerste aanspreekpunt worden. Wie de opdracht uiteindelijk gaat uitvoeren zal afhangen van de omstandigheden van het geval en wordt in gezamenlijkheid bepaald. Mocht blijken dat de situatie ons beide verlangt, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Kennis maken?

Ben je ondernemer, DGA of manager van een bedrijf of instelling en hebben we je kunnen triggeren met onze visie? Dan drinken we graag een kop koffie met jou.

In een gratis kennismaking leggen we graag onze visie nader uit. Ook bespreken we graag de opties waarin we jou van dienst kunnen zijn. 

Afspraak maken