Onze missie.

Onze missie.

Wij geloven dat we als mensheid onderhevig zijn aan een natuurlijk mechanisme, die zich constant bewegen wil naar een hogere orde. Afgelopen decennia heeft de mensheid enorm veel kilometers gemaakt in ontwikkeling. Onze evolutie gaat met ongekende sprongen vooruit. We zitten in een creatief tijdperk waarin we met lichtsnelheid de grenzen van ons bewustzijn oprekken. Wetenschap en technologische ontwikkelingen maken dit onder meer mogelijk. Maar waar bewegen we ons eigenlijk naartoe? Wat is die hogere orde dan?

In onze visie is die hogere orde echter niet de voortdurende – concurrerende – drang naar een meer technisch geavanceerdere samenleving, waarbij het huidige economische klimaat als smeerolie dient van deze ontwikkelingen. Nee. Wij denken dat die hogere orde een verregaande staat van bewustzijn is, waar we steeds verder naartoe groeien. Een staat waarin we in totale overeenstemming kunnen leven met die hoogste orde.

Iedereen zal (h)erkennen dat we in een speciale tijd leven. Een tijd van uitersten. Maar ook een met veel mogelijkheden. We maken langzaam de transitie van een oud naar een nieuw paradigma. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie. Wij zien het als onze missie en uitdaging om de bewuste ondernemers, managers en DGA’s van bedrijven en instellingen in deze nieuwe tijd te kunnen laten floreren, zodat ze impact kunnen maken in overeenstemming met de nieuwe tijdsgeest.

Onze kracht ligt in het kunnen overzien van het grotere plaatje. Hoe verhoudt alles zich met elkaar? Door jouw bedrijf in al haar onderdelen tegen het licht te houden, kunnen wij snel aanvoelen waar er een disbalans zit. Maar ook waar de kracht van het bedrijf ligt. Zo kunnen we samen stappen zetten om de balans te herstellen en desgewenst groei te realiseren. Ons praktisch inzicht komt daarbij uitstekend van pas.

– Eduard Maatman

Eduard & Sander.

Eduard & Sander.

Eduard Maatman
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
eduard@compass-7.nl

Sander Bodde
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
sander@compass-7.nl

Eduard Maatman
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
eduard@compass-7.nl

Sander Bodde
BUSINESSCOACH/DEVELOPER
sander@compass-7.nl

We leven in een wereld van kennis. Hoe meer, hoe beter en hoe makkelijker we een goede positie verkrijgen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. We zijn onderdeel van een systeem en houden deze op die manier in stand. Het wordt tijd dat we hier bewust van worden. Zodat we de regie in eigen hand kunnen nemen. Net zoals jij al doet of wilt gaan doen! Jij bent je al bewust en kiest ervoor om de regie in eigen hand te nemen (want anders was je hier nu niet). Daarvoor ben je ondernemer geworden en doe je alleen nog maar wat je zelf wilt.

In de fase dat je bent begonnen heb je waarschijnlijk veel zelf moeten doen, maar er komt een punt – wellicht ben je daar nu aanbeland- dat je gevoelsmatig je plafond hebt bereikt van wat je zelf kunt en niet weet hoe je verder kunt groeien met je bedrijf en als ondernemer. Een scenario die iedere ondernemer wel kent. Gelukkig is dit echter een gevoel of overtuiging, maar zeker geen realiteit! 

Wij helpen je graag om dit plafond te doorbreken, zodat je als ondernemer een betekenisvolle impact kunt maken. Dit betekent onder meer dat je:

  • met plezier in en aan je onderneming werkt;

  • een duidelijke visie & strategie hebt;

  • efficiënter en effectiever werkt;

  • er meer balans & harmonie is; 

  • meer omzet/winst behaalt;

  • uiteindelijk een grotere impact kunt maken voor mens & milieu.

Groei in bewustzijn.

Kennis maken?

Ben je ondernemer, DGA of manager van een bedrijf of instelling en hebben we je kunnen triggeren met onze visie? Dan drinken we graag een kop koffie met jou.

In een gratis kennismaking leggen we graag onze visie nader uit. Ook bespreken we graag de opties waarin we jou van dienst kunnen zijn.