Iedereen heeft de potentie om te groeien. Wij helpen je om die groei te realiseren.

Focus op visie ontwikkelen

Wij zijn Sander Bodde & Eduard Maatman. De enthousiaste oprichters van Compass7 (en ondertussen ook van de Compass7 Academy). Ondertussen gemazeld en gepokt in het ondernemerswereldje en door schade en schande (en een hoop lezen) wijzer geworden. We kunnen wel stellen dat ondernemen in ons bloed zit.

Als ondernemerscoach proberen we andere ondernemers ook te helpen om de fijne kneepjes van het ondernemerschap bij te brengen en eigen te maken. Maar vooral helpen we ze om een visie te ontwikkelen. Want een ondernemer zonder visie is als een schip zonder goede kapitein. Visie is dé sleutel tot succesvol ondernemerschap. Wat we daar precies mee bedoelen kun je HIER lezen.

We practice what we preach

Het doorgronden van het leven en van het ondernemerschap heeft ons beide erg beziggehouden en houdt ons nog steeds erg bezig. Uit die fascinatie hebben wij de nodige inspiratie gehaald en vele inzichten & wijsheden opgedaan. Inzichten en wijsheden die wij zelf ook toepassen in onze praktijk en in ons ondernemerschap.

Dit zijn inzichten, wijsheden, maar ook universeel geldende wetten die iedereen kan gebruiken en die, mits bij goede toepassing ervan, je in je voordeel kunt laten werken om een veel completer mens en ondernemer te worden.

Impact maken in een nieuwe wereld

Iedereen zal (h)erkennen dat we in een speciale tijd leven. Een tijd van uitersten. Maar ook een met veel mogelijkheden. We maken langzaam de transitie van een oud naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie.

Wij zien het als onze missie om de nieuwetijds ondernemers, managers en DGA’s van bedrijven en instellingen in deze nieuwe tijd te helpen met het ondernemerschap, zodat ze een een sterke en duurzame visie ontwikkelen, met flow kunnen ondernemen en vanuit vertrouwen, vrijheid en overvloed een waardevolle impact kunnen maken.

Maandelijks Inspiratie Ontvangen?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Je ontvangt hooguit twee berichten per maand!

Werkwijze

Afhankelijk van de opdracht werken wij samen of apart van elkaar. Bij de grotere opdrachten en bij bedrijven waar er doorgaans wat meer gebeurt werken wij grotendeels gezamenlijk. In een doelgericht maatwerktraject gaan wij in ieder geval met jou als ondernemer persoonlijk aan de slag. Let op: er zijn interessante subsidiemogelijkheden. En soms worden er, wanneer nodig en wenselijk, meer mensen uit jouw bedrijf bij betrokken. Na het traject bieden wij de mogelijkheid om regelmatig te blijven klankborden of je te voorzien van los advies.

In twee gratis sessies gaan we eerst kennis maken, duidelijkheid scheppen over je hulpvraag, de te behalen doelen en hoe we die doelen gaan bereiken. Dit is geheel vrijblijvend. Je kunt daarna alsnog bepalen om met ons in zee te gaan.

Bekijk ons aanbod

Eduard Maatman
BUSINESS DEVELOPER
eduard@compass-7.nl

Al 30 jaar ben ik actief als ondernemer én ondernemersadviseur. Een groot deel van die jaren als eigenaar van een accountantskantoor. Van rustige naar flinke groei, een nieuw gebouwd pand, overname van een ander kantoor, een moeizame periode, snel herstel en uiteindelijk burn out… Ik was mijn motivatie kwijt, er was geen uitdaging meer. Die vond ik terug in bedrijfscoaching en het maken van online cursussen.

Veel eerder al had ik ontdekt dat het begeleiden van ondernemers veel meer inhoudt dan enkel de cijfers. De menselijke kant is zeker zo belangrijk. De wisselwerking tussen de harde en zachte kanten, tussen meer visie ontwikkelen en praktisch inzicht, daar word ik heel blij van. En dat is waar wij sterk in zijn: het grote geheel kunnen overzien, pragmatisch denken en tegelijk aanvoelen waar de ondernemer werkelijk behoefte aan heeft.

Sander Bodde
BUSINESS DEVELOPER
sander@compass-7.nl

Met mijn ervaringen op persoonlijk vlak alsmede in het ondernemerschap vind ik het een mooie uitdaging om andere ondernemers ook te helpen in hun ondernemerschap. Mijn visie op groei, zowel zakelijk als persoonlijk, ligt in bewustwording. Want door alsmaar bewuster te worden van wie je bent, van je denkpatronen, overtuigingen en andere conditioneringen, maar ook van je omgeving, ontwikkel je uiteindelijk een sterk gedragen visie.

Door visie te ontwikkelen word je bewuster. Wij gebruiken dit ook wel als synoniemen van elkaar. Door veel te reflecteren ontstaat die visie. Je krijgt een helder perspectief. Je gaat de dingen “echt” zien. En je evolueert als mens. Mijn op toen (kan ik nu wel zeggen) ego-gebaseerde studie Rechten (enige vorm van zekerheid en geld) en een carrière in de juristerij heb ik laten varen, omdat ik ergens wist en voelde dat dit niet mijn route was. Hoewel het geen makkelijke keuze was besloot ik toch te gaan voor het onzekere, maar waar ik mij wel het meest tot aangetrokken voelde, namelijk: de vrijheid om te denken en te creëren.

Door altijd in kansen & mogelijkheden te denken en wetende dat er voor elk probleem een oplossing is, is er in mijn visie ook altijd groei mogelijk. Zelfinzicht of bewustzijn is daarin de belangrijkste factor. Het is de sleutel naar een verdiepend en succesvol leven, maar ook van het ondernemerschap. Uiteraard zijn we met onze achtergronden en flinke bagage ook sterk om de zaken concreet te maken. Financieel/juridisch, organisatorisch, strategisch en met een sterk gevoel voor vormgeving en sfeer.

Kennis maken?

Voel jij je aangesproken tot onze visie en ben je ondernemer, DGA of manager van een bedrijf of instelling die de transitie wil maken naar het nieuwetijds ondernemerschap? Dan komen we graag met jou in gesprek!

In een tweetal sessies gaan we elkaar beter leren kennen, kijken we of er een klik is en proberen we je hulpvraag verder uit te diepen. Daarna kijken we welke doelen er behaald kunnen worden en doen we je een vrijblijvend aanbod. Je bent dus tot niks verplicht!

Afspraak maken