Ons team2019-01-22T15:54:17+00:00

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Bij Compass7 geloven we sterk in de kracht van samenwerken. Samen zijn we namelijk tot de mooiste en beste dingen in staat. Daarom werken wij ook graag samen met jou…Wij helpen je om zaken helder te krijgen en ook om weer concreet te maken. Ingewikkelde kwesties zijn voor ons een uitdaging om deze eenvoudig weer te geven. Wij maken dingen dan ook graag visueel. Naast een prettige werkomgeving zetten wij ons maximaal in om jou en je onderneming succesvol te maken (en niet alleen in financieel opzicht).

Ondernemerschap, daar heb ik iets mee. Al 29 jaar ben ik actief als ondernemer en als adviseur/coach voor ondernemingen. Het zakelijke met creativiteit en intuïtie verbinden is mijn drijfveer. Ik zie het als mijn uitdaging om bedrijven in balans te brengen. Het geeft mij enorme voldoening wanneer ik aanvoel wat er speelt bij een bedrijf, om vervolgens te helpen de ondernemer(s) en onderneming te laten groeien. Groeien in de zin van meer voldoening, werkplezier en resultaten.

Eduard Maatman
BUSINESSCOACH/DESIGNER
eduard@compass-7.nl

Iedere onderneming ontstaat bij de gedachte om iets unieks neer te zetten (een visie). Dat is de essentie of de kern waar het allemaal om draait. Soms is deze niet meer duidelijk of dwaalt men van die kern af. Ik vind het een uitdaging om ondernemers te helpen om samen die essentie (weer terug) te vinden en van daaruit de onderneming in al haar onderdelen weer uit te lijnen. Uiteraard moet dit ook juridisch en financieel haalbaar zijn. En daar kijken we ook naar!

Sander Bodde
BUSINESSCOACH/DESIGNER
sander@compass-7.nl

Kennis maken?

Je hebt nu in een notendop kunnen zien wie wij zijn. Wil je meer van ons weten of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen als ondernemer of met je onderneming? Maak dan een afspraak. Wij maken ook graag kennis met jou!

Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar talenten die met ons willen samenwerken. Ben jij van mening dat jij past in het team van Compass7 of wil jij onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij ons op locatie voor een kennismaking. En uiteraard hoort daar een goed kopje koffie bij!

Onze partners

Wil jij 50% subsidie ontvangen op bedrijfsontwikkeling of innovatie?

Klik hier voor meer informatie

Categorieën