Ondernemerscoach2018-10-01T12:06:04+00:00

Mogen wij jouw ondernemerscoach zijn?

Jouw onderneming ademt jouw persoonlijkheid. De kans is groot dat wanneer het met jou niet goed gaat, dit ook doorslaat naar je onderneming. Het is dus van groot belang dat jij als ondernemer doet waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt. We kijken onder meer naar jouw rol als ondernemer, naar wat jouw kernwaarden zijn, wat jouw krachten zijn en minstens zo belangrijk: wat jouw verbeterpunten zijn. Praktische zaken als communicatie en tijdmanagement mogen hierbij niet ontbreken.

Groeien als ondernemer

Door je een spiegel voor te houden ga je ervaren waar je kracht ligt, maar ook wat het effect is van beperkende overtuigingen. Wij gaan je niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Dit ga je namelijk zelf ontdekken. Groeien in je rol als ondernemer en eventuele obstakels uit de weg te ruimen, dat is het doel van onze ondernemerscoaching.

Herken jij je in onderstaande situaties?

Bekijk ook onze strippenkaart!

De strippenkaart wordt veelal gebruikt als vervolg op de coaching, maar kan ook los worden aangevraagd. Het heeft een aantal interessante voordelen. Klik op de link voor meer informatie over de strippenkaart.

Hoe werken wij

Afhankelijk van jouw situatie plannen we een aantal sessies in om een goed fundament te leggen. Sessies die interactief zijn en waarin we veel gebruik maken van visuele middelen. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee om dingen in de praktijk te ervaren of ter voorbereiding op de volgende sessie. Daarna kunnen we regelmatig klankborden om te kijken of je nog op koers ligt. Of om nieuwe kwesties bij de kop te pakken.

Een combinatie met de onderdelen van Business Design is altijd mogelijk en soms zeer wenselijk. Klik hier voor Business Design.

Categorieën

Onze ondernemerscoaching kunnen we grofweg onderverdelen in 3 categorieën. Categorieën die niet los van elkaar staan, maar elkaar veelal overlappen. De 3 categorieën zijn:

CONTACT OPNEMEN

Zie jij de meerwaarde om eens met ons in gesprek te gaan en wil je onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. 

Wil jij 50% subsidie ontvangen op bedrijfsontwikkeling of innovatie?

Klik hier voor meer informatie

Categorieën