Groei naar een betere versie van jezelf met

DE ONDERNEMERS COACH

Je onderneming ademt jouw persoonlijkheid. Dat klinkt logisch. Het is dus van groot belang dat jij als ondernemer doet waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt. Soms ben je je daar even niet meer van bewust. Als ondernemers coach zijn wij jouw steun en toeverlaat in het ondernemerschap. Wij kijken onder meer naar jouw rol als ondernemer en helpen je daarin te groeien. 

Groeien als ondernemer

Door je een spiegel voor te houden ga je ervaren waar je krachten liggen, maar ook wat het effect is van beperkende overtuigingen. Wij gaan je niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Dit ga je namelijk zelf ontdekken. Groeien in je rol als ondernemer en eventuele obstakels uit de weg te ruimen, dat is het doel van onze onze rol als ondernemers coach.

Is een ondernemers coach iets voor mij?

Wel als je je herkent in de onderstaande punten:

Bekijk ook onze strippenkaart!

De strippenkaart wordt veelal gebruikt als vervolg op de coaching, maar kan ook los worden aangevraagd. Het heeft een aantal interessante voordelen. Klik op de link voor meer informatie over de strippenkaart.

Hoe wij werken

Afhankelijk van jouw situatie plannen we een aantal sessies in om een goed fundament te leggen. Sessies die interactief zijn en waarin we veel gebruik maken van visuele middelen. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee om dingen in de praktijk te ervaren of ter voorbereiding op de volgende sessie. Daarna kunnen we regelmatig klankborden om te kijken of je nog op koers ligt. Of om nieuwe kwesties bij de kop te pakken.

Een combinatie met de onderdelen van Business Design is altijd mogelijk en soms zeer wenselijk. Klik hier voor Business Design.

Categorieën

Onze ondernemerscoaching kunnen we grofweg onderverdelen in 3 categorieën. Categorieën die niet los van elkaar staan, maar elkaar veelal overlappen. De 3 categorieën zijn:

EENS KENNIS MAKEN?

Leuk, wij gaan graag met jou in gesprek!