Hoe wij werken2018-11-11T13:23:36+00:00

Andere tijd vraagt om anders ondernemen

De wereld is aan grote verandering onderhevig. Niet alleen op wetenschappelijk of technologisch gebied, maar ook ons bewustzijn en behoeften zitten in een transitieproces. Starre ondernemingen, gericht op controle en beheersing, zitten nog vast in oude structuren en denkpatronen. Het probleem is vaak dat deze ondernemingen grotendeels gestuurd worden door hun ratio en weinig flexibel zijn in de snel veranderende tijd.

Toch zien we hier ook al een duidelijke kentering in ontstaan. Co-creatie, verbinding met elkaar en waardecreatie zijn voorbeelden van de nieuwe tendensen. Alsook komt er meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werkvoldoening.

 

De drijfveer van Compass7 is dat zij mensen en ondernemingen wil helpen om de transitie te maken naar het nieuwe ondernemen. 

 

Dit houdt in dat jouw onderneming in de snel veranderende omgeving flexibel kan manoeuvreren, zonder haar visie uit het oog te verliezen!

HOE WIJ WERKEN

ANDERS KIJKEN

Wij zijn ervan overtuigd dat anders leren kijken naar de huidige situatie essentieel is voor jezelf en je onderneming om te kunnen groeien (niet alleen financieel!). Door aandacht te geven aan hoe je bepaalde dingen doet word je meer bewust. Dit is de basis om de unieke kracht en het onbenutte potentieel van je onderneming te gaan ontdekken.

Naast onze eigen ervaring, intuïtie en creativiteit, maken wij gebruik van moderne theorieën en methoden, waaronder: Design ThinkingTheory U en Transformational Presence.

ZELF TOT INZICHT KOMEN EN BUSINESS DESIGN

In onze coaching vinden wij het belangrijk dat de klant zelf met vernieuwende inzichten of ideeën komt. Onze taak als business/ondernemerscoach is om dit mogelijk te maken en te ondersteunen. 

In tegenstelling tot veel andere coaches gaan wij ook de praktische kant van deze nieuwe inzichten of ideeën belichten. Met alleen nieuwe inzichten of ideeën kom je er niet. Het moet ook concreet gemaakt worden. Hierin gaan we samen kijken hoe alles wat er bedacht is om te zetten naar de praktijk. Dit hele proces van ideevorming tot concreet maken noemen wij Business Design.

CO-CREATIE

De nieuwe inzichten en ideeën, en dus ook het anders kijken naar situaties, helpen gegarandeerd om te verbeteren, te vernieuwen of zelfs volledig het roer om te gooien. In dit gehele traject is co-creatie of in gezamenlijkheid creëren een belangrijk aspect. Een traject doen we dus deels samen met sommige medewerkers van je onderneming. Dit betekent ook dat wij een actieve houding van iedereen verwachten.

KENNIS MAKEN?

Is dit een werkwijze die jou aanspreekt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en onderzoek wat wij voor jou kunnen betekenen…

KENNISMAKEN?

Zie jij de meerwaarde om eens met ons in gesprek te gaan en wil je onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. 

Wil jij 50% subsidie ontvangen op bedrijfsontwikkeling of innovatie?

Klik hier voor meer informatie

Categorieën