Een bedrijf is meer dan de som der delen

Een bedrijf of onderneming is een uiting van energie met eenzelfde doel. Het begint echter pas te leven als het bezield is. Een onderneming zonder bezieling is slechts een geldmachine. De bezieling zorgt ervoor dat een onderneming meer is dan de som der delen. 

Energie vloeit van nature zonder weerstand. Menselijke interventie kan deze energie laten stagneren of zelfs blokkeren. Er ‘lekt’ zogezegd energie weg. Dit kan zich uiten in tegenvallende financiële resultaten, een onplezierige werkomgeving, veel onderlinge strijd of het aantrekken van bijvoorbeeld verkeerde klanten.

De adviezen die wij uitbrengen zijn gestoeld op een holistische leest. Dat wil zeggen dat wij kijken naar het grotere plaatje en rekening houden met de verschillende bestanddelen van het bedrijf en/of de onderneming. Het één kan namelijk niet zonder het ander.

Het voldoende stromen van geld is een afspiegeling van de mate waarin het in je onderneming op rolletjes loopt, oftewel: in de flow zit.

Krijg grip op je onderneming

Afspraak maken
  • Inzicht en overzicht in je financiële resultaten

  • Betere inzet mensen & middelen

  • Terugdringen complexiteit en overbodige kosten

  • Heldere visie & strategie

  • Gratis financiële check

Herken jij één van deze situaties?

Gratis kennismaking met financiële check!

In de gratis financiële check vragen wij je gegevens op. Deze analyseren wij en bespreken dit tijdens onze kennismaking. We geven aan waar wij denken dat er verbetering mogelijk is en zullen dan ook met een vrijblijvend advies komen voor een eventueel vervolg. Of je hiermee door wil gaan, is helemaal aan jou!

Afspraak maken

Holistisch kijken naar cijfers

Met 30 jaar ervaring als ondernemersadviseur weten wij alles over cijfers. Zo kunnen wij je prima bijstaan met zaken als inefficiënt werken, overbodige kosten in kaart brengen en verschaffen we je cijfermatig inzicht & overzicht. Maar we kijken ook naar andere elementen die invloed kunnen hebben op je financiën.

We kijken onder andere ook naar:

  • Hoe jij als ondernemer functioneert

  • Welke beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen er zijn

  • Of je goede prijzen hanteert

  • Hoe je je profileert naar buiten

  • De structuur van je onderneming/organisatie

Iedere onderneming kan een gezonde geldstroom genereren. Vaak is het probleem niet dat mensen niet hun best doen, maar dat dingen niet op de beste manier worden gedaan. Door verschillende zaken tegen het licht te houden leggen we de ‘energie-lekken’ bloot en komen we met advies hoe deze gedicht kunnen worden.

30 jaar ervaring

Beter rendement

Holistisch advies

Inzicht in je financiën geeft rust en richting

Wij willen graag dat jij je kunt focussen op je core-business. Door druk op de financiën wordt deze focus ondermijnd en gaat er aandacht uit naar de verkeerde dingen. In een gesprek brengen wij jouw financiële situatie in kaart. Je weet dan precies hoe je ervoor staat, welke kansen en bedreigingen er liggen voor jouw onderneming én wat je er aan zou kunnen doen. Dat geeft rust, houvast en richting.

Voor wie?

Voor ondernemers in het MKB die het anders willen doen. Ondernemers die meer uit hun onderneming willen halen en bereid zijn om de diepte in te gaan. Een uitdaging niet schuwen en ontvankelijk zijn voor kritische noten. Ondernemers die met hun onderneming tevens een impact willen maken en een nieuwe norm willen zijn voor de nieuwe tijd waar we in leven.

Maak hier een vrijblijvende afspraak.

[contact-form-7 id=”24772″ title=”Contactformulier_rendement verbeteren”]