Businessmodel

Businessmodel2018-10-26T15:17:05+00:00

Project Description

Met een businessmodel – bedrijfsmodel – breng je verschillende elementen van je organisatie op een eenvoudige en gestructureerde manier in beeld. Wij gebruiken als tool het Business Model Canvas. Dit model helpt je niet alleen om je organisatie in kaart te brengen maar dient vooral als basis om je bedrijf te verbeteren of te vernieuwen.

Informatie over welke klantsegmenten je bedient, welke waarde je aan hen levert, via welke kanalen, wie en wat je daarbij ondersteunt en hoe je verdienmodel eruit ziet: alles op één overzichtelijk canvas. We gaan samen met jou inzoomen op één of verschillende elementen en daar nieuwe ideeën over vormen.

Vooral de samenhang van jouw business model is van belang. Wanneer we elementen van het model vernieuwen of veranderen dan heeft dit direct invloed op de andere elementen. Een nieuwe dienst zal wellicht een andere benadering eisen en een ander verdienmodel met zich meebrengen. Wij helpen jou die samenhang inzichtelijk te maken zodat er een helder maar ook krachtig nieuw business model ontstaat.

Wil jij 50% subsidie ontvangen op bedrijfsontwikkeling of innovatie?

Klik hier voor meer informatie

Categorieën