BUSINESS DESIGN

Klinkt goed, maar wat is dat eigenlijk?

Business Design is het proces waarbij we gaan onderzoeken en ontwerpen hoe jouw onderneming zich verder kan ontwikkelen of verbeteren. Of je nu je potentieel wilt ontdekken, de balans wilt herstellen of problemen wilt aanpakken. Bij Business Design vormt creativiteit de basis. Verderop in het proces wordt er gekeken naar welke invloed de gevormde ideeën of oplossingen hebben op de onderneming. Wat verandert er organisatorisch? Is het financieel haalbaar of is mijn personeel wel voldoende gekwalificeerd? Zaken die zeer bepalend zijn in het slagen van een ontwikkeling.

THE FUTURE IS BRIGHT!

Veel ideeën worden vaak ten onrechte als onmogelijk of niet haalbaar weggezet. Bij Compass7 houden we van een uitdaging en denken we graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit noemen wij potentieel benuttend denken. De kans van slagen van nieuwe ideeën neemt significant toe!

Uitproberen? Neem dan contact met ons op.

DESIGN JE BUSINESS
IN OPTIMA FORMA!

Bij Business Design zijn diverse onderdelen of categorieën te onderscheiden. Alle onderdelen hebben in meer of mindere mate invloed op elkaar. Samen vormen zij het geheel. Om een gezonde onderneming neer te zetten is het de kunst om alle onderdelen in en met elkaar in balans te brengen. Business Design kan bovendien goed gecombineerd worden met de onderdelen van Ondernemerscoaching. Soms is dit zelfs zeer wenselijk. Klik op de link om erachter te komen of dit iets voor jou is.

 

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Mooi, wij maken graag kennis met jou!