COACHING VOOR ONDERNEMERS

Groeien naar succes!

Een bedrijf beginnen is één ding, maar een bedrijf laten doorgroeien is een tweede. Hier gaat het bij de gros van de ondernemers dan ook vaak mis. Er is geen duidelijke visie of strategie, het businessplan is vaak onvoldoende doordacht, er is onvoldoende focus en het rendement is maar mager. Gevolg? Nog harder werken, met alle gevolgen van dien.

De grote vraag is natuurlijk: heb je succes? Om deze vraag te beantwoorden moet je weten: wat is succes voor jou en hoe ga je dat bereiken? Dat is voor iedereen anders. Maar pas als je dat weet heb je iets om naar toe te werken.

Een ander aspect waar je als ondernemer tegenaan kan lopen is dat je niet meer goed weet hoe de volgende stap te maken. Laat staan dat je weet welke stap goed voor je is. Het voelt misschien alsof je tegen een plafond zit te werken of in cirkeltjes aan het draaien bent. En dat kan lastig zijn om daar uit te breken. Je bent op zoek naar nieuwe impulsen. Deze impulsen kunnen liggen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, hoe je je succes kan vergroten of kan bereiken (en dit is niet alleen in financieel opzicht) óf misschien wel om een totaal nieuwe richting op te gaan.

Herken jij je in een van deze situaties? Wij helpen je graag om daarin helderheid te scheppen en om naar een situatie te werken zodat jij weer zicht hebt op de weg naar jouw succes!

VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING:

STRESSVRIJ ONDERNEMEN

Stop met ellenlange dagen, overwerken en brandjes blussen. Ondernemen moet leuk zijn, dat is de basis waar we aan werken.

HELDERE EN DUIDELIJKE VISIE

Vergroot je bewustzijn over jezelf en ontwikkel visie over waar je naartoe wilt en hoe je dat kan bereiken.

GEEFT VRIJHEID

Vrijheid is een keuze. Breek de kettingen los die je beperken en word regisseur van je eigen leven. Een goede winst, een gezonde balans werk/privé en leuk werk geven je o.a. vrijheid.

LEEF JE POTENTIEEL

Doorbreek grenzen en plafonds en onderneem en leef het potentieel wat er voor jou ligt. Laat angsten en overtuigingen los die je nog beperken.

Van zelfontwikkeling naar de praktijk

We vinden het belangrijk om de brug te slaan tussen datgene waar jij je bewust van bent geworden, naar hoe je dat vorm kunt geven in de praktijk. Met andere woorden: we helpen je met vorm en inhoud.

Je kunt daarbij denken aan:

  • Hoe gaan we dit strategisch goed aanpakken?
  • Hoe ga je de hele boel financieel inrichten (met het oog op de korte en lange termijn)? Met de nodige financiële tips & trucs.
  • Welke prijzen vraag ik voor mijn product of diensten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik het organisatorisch goed neerzet?
  • En niet te vergeten: hoe ga ik mijzelf in de markt positioneren? Wat zijn mijn sterktes en zwaktes?

Dus je zult gaan ontdekken waar je ondernemershart nu echt van gaat kloppen, welke koers je wilt gaan varen en welk potentieel er voor jou (misschien nu nog latent) aanwezig is. Daarnaast gaan we aan de slag om de kettingen los te maken die jouw groei in de weg zitten.

Lees verder om te kijken op welke manieren we kunnen samenwerken!

Wat we te bieden hebben.

1.NEXT LEVEL BUSINESS TRAJECT

In dit exclusieve traject ga je toewerken naar een NEXT LEVEL ondernemer. Hierin kun je flexibel zijn in de snel veranderende markt, weet je waar je naartoe wil en hoe je o.a. een gezonde balans creëert tussen werk & privé. Maar ook hoe je meer geld kunt aantrekken. Daarnaast sluit je je aan bij gelijkgestemde ondernemers en krijg je automatisch een life-time premium membership, met heel veel voordelen.

De kenmerken van dit traject zijn:

Gratis online cursus: de basis van succesvol ondernemerschap t.w.v.: €495 ,-;
huidige situatie in kaart brengen en doelen stellen;
beperkende overtuigingen die de groei in de weg zitten definiëren;
obstakels en overtuigingen loslaten;
unieke kracht en talenten ontdekken;
potentie en kansen onderzoeken;
zelfvertrouwen vergroten;
acties formuleren en manifesteren.


Vanafprijs: € 2.500,-

Ga naar de pakketten

2.STRIPPENKAART

Met de strippenkaart kan je op jouw initiatief onze hulp inschakelen voor advies of om te klankborden. Daarnaast kan je wel tot 10% besparen!

De kenmerken van een strippenkaart zijn:

geschikt voor onregelmatige vraag;
afname op eigen initiatief;
klankborden en sparren over diverse thema’s & onderwerpen;
back-up van ervaren Businesscoaches;
beschikbaar in 20, 30 of 40 uren.;

 

Vanafprijs: € 2.850,-

Meer informatie

3.DE RENDEMENTS VERBETERAAR

Dit is een speciaal traject om winstlekkage op te sporen en aldus je rendement te verbeteren.

De kenmerken van dit traject zijn:

opsporen van winstlekkage;
systematisch van opzet;
minimale besparing van het investeringsbedrag*;
subsidie tot € 2.500,- mogelijk.

Vanafprijs: € 4.950,-**

* Gebaseerd op eerdere ervaringen. Geen garantie.
** Afhankelijk van de omvang van het bedrijf

Vraag om meer informatie

4.LOSSE SESSIES

Uiteraard is het ook mogelijk om losse sessies af te nemen.

De kenmerken hiervan zijn:

geschikt om af en toe eens te klankborden;
voor losstaand advies en kleinere vraagstukken;
minimaal een uur, maximaal 2,5 uur;
losse 1:1 sessies;
mogelijkheid via skype of op locatie;
ook geschikt voor zzp’ers.

Tarief: € 175,- p/uur

Vraag om meer informatie

FAQ.

De redenen kunnen heel divers zijn. Maar in essentie komt het er op neer dat je ergens in wilt groeien. Je wilt stappen zetten. De aanleiding kan zijn dat je als ondernemer tegen bepaalde problemen aanloopt, zoals groeistuipen of onvoldoende structuur en overzicht. Of je wilt je bedrijf naar een volgend level tillen. Het kan echter ook zijn dat je er grotendeels alleen voor staat en behoefte hebt aan een klankbord.

Deze helpt je om jezelf én je bedrijf beter te leren begrijpen. Dit is bewustwording. Hij houdt je simpelweg een spiegel voor. Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dingen eventueel anders doen? 

Wat de coach niet doet is jou vertellen hoe je het moet doen. Dat is niet meer van deze tijd. De coach kan zich inleven in de situatie van jou en je onderneming en zal intuïtief aanvoelen waar behoefte en aandacht nodig is en daar op inspelen. Het doel is om jou visie te geven. Zodat jij weet waar je heen moet en hoe je daar moet komen.

Goede vraag. Allereerst zijn wij bij Compass7 met z’n tweeën. Vier ogen zien namelijk nog altijd meer dan twee. Dit zorgt doorgaans voor een leuke dynamiek en inhoudelijke discussies. We zijn sterk in het overzien van het grote geheel en voelen snel aan waar de knelpunten zitten. Onze sessies kenmerken zich door een mooie interactie tussen voelen en denken. Voelen om intuïtie en creativiteit aan te spreken en denken om structuur aan te brengen en concreet te worden. Dit zijn de ideale elementen voor herstel van balans en groei.

Het is lastig te zeggen wat het precies gaat opleveren. Maar wat het zeker oplevert is groei in je rol als ondernemer en ook groei van je onderneming. Het levert in veel gevallen een resultaat waarbij je als ondernemer:

  • met plezier in en aan je onderneming werkt;
  • een duidelijke visie & strategie hebt;
  • je efficiënter en effectiever werkt;
  • er meer balans & harmonie is; 
  • en je meer omzet/winst behaalt.

En niet op de laatste plaats heb je een sparringspartner die het vak verstaat. Je staat er dus niet alleen voor.

In de eerste plaats streven wij er naar dat het je uiteindelijk niks gaat kosten en alleen maar wat oplevert onderaan de streep. De praktijk leert dat dit ook veelal het geval is. Voordat het zover is zal er natuurlijk wat moeten gebeuren. Wil je echt resultaten boeken dan willen wij minimaal 7 sessies (van 2 uren) betrokken zijn bij je onderneming, als het gaat om een maatwerktraject. De strippenkaart is met name bedoeld voor klankborden. Naargelang de behoefte. Elke strippenkaart is drie jaar geldig.

Bij ons specifieke traject De Rendements verbeteraar gaat er in verhouding wat meer tijd zitten in het onderzoek. Doorgaans is het binnen een half jaar wel afgerond. Dit traject is met name bedoeld voor bedrijven met een omzet van minimaal €100.000,-. 

Let op: er zijn interessante subsidie mogelijkheden!  

The Key To Growth Is The Introduction Of Higher Dimensions Of Consciousness Into Our Awareness

– Lau Tzu