IMPACT MAKEN ALS NIEUWETIJDS ONDERNEMER

De wereld om ons heen is enorm aan het veranderen. We maken letterlijk de transitie naar een nieuw tijdperk. Oude structuren en systemen gaan plaats maken voor nieuwe. Bedrijven en instellingen die in het oude blijven hangen zullen verdwijnen.

Het is hoog tijd dat we dit decennium de nieuwetijds golf kracht bij gaan zetten. Nieuwe bedrijven die vanuit de normen en waarden van dit nieuwe tijdperk gaan leven zullen de nieuwe standaard worden.

Wij helpen nieuwetijds ondernemers, bedrijven en andere initiatieven om zich duurzaam te verankeren in deze nieuwe tijd. Door een combinatie van soft-skills (persoonlijke groei, mindset, visie) en hard-skills (financieel, organisatorisch, structuur etc.) slaan wij de brug om een sterk toekomstbestendig fundament te leggen.

Gratis sessie

Afspraak maken
 • We bespreken jouw situatie en hulpvraag

 • We ontdekken of er een wederzijdse klik is

 • We leggen onze werkwijze uit

 • We bespreken welke doelen je kunt behalen

 • We maken een vrijblijvende offerte op

Bewust ondernemen

Bewuste ondernemers zijn ondernemers die een ruimdenkend perspectief hebben. Ondernemers die werkelijk weten wat ze willen. Met een duidelijke en heldere koers voor ogen. Ondernemers die niet enkel op hun eigenbelang gefocust zijn, maar ook oog hebben voor de belangen van iedereen in en om hun bedrijf.

Herken jij je als bewuste ondernemer en:

 • Wil je graag groeistappen maken als mens, ondernemer en met je bedrijf?
 • Ben je bereid om kritisch te reflecteren op je huidige situatie?
 • En zoek je een sparringspartner, coach of adviseur die er op dezelfde manier instaat als jij?

Dan helpen wij jou graag om je plannen en ideeën vorm te gaan geven!

VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING:

BALANS EN HARMONIE

Disbalans zorgt voor energielekken en levert blokkades op. Door het grote geheel en de samenhang te overzien dichten wij de gaten. Het gaat weer stromen, er ontstaat harmonie.

MEER VISIE EN ZELFINZICHT

Vergroot je bewustzijn over jezelf en ontwikkel visie over waar je naartoe wilt en hoe je dat kan bereiken. Zonder die inzichten zul je niet die gewenste groeistappen kunnen zetten.

GEEFT VRIJHEID

Soms word je gevangen gehouden in een beklemmende situatie van stagnatie en problemen. Obstakels zijn altijd groeikansen. Wij helpen je de ketens los te breken en hernieuwde vrijheid te ervaren.

Op zoek naar holistisch organisatie en/of financieel advies?

Klik hier

Een gratis sessie inplannen?

In een gratis sessie gaan we kennis maken, kijken we of er een klik is, nemen we jouw situatie door en bespreken we hoe we samen kunnen toewerken naar een mooi resultaat! Plan nu je gratis sessie via onderstaande button.

Gratis sessie inplannen

FAQ.

De redenen kunnen heel divers zijn. Maar in essentie komt het er op neer dat je ergens in wilt groeien. Je wilt stappen zetten. De aanleiding kan zijn dat je als ondernemer tegen bepaalde problemen aanloopt, zoals groeistuipen of onvoldoende structuur en overzicht. Of je wilt je bedrijf naar een volgend level tillen. Het kan echter ook zijn dat je er grotendeels alleen voor staat en behoefte hebt aan een klankbord.

Deze helpt je om jezelf én je bedrijf beter te leren begrijpen. Dit is bewustwording. Hij houdt je simpelweg een spiegel voor. Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dingen eventueel anders doen? 

Wat de coach niet doet is jou vertellen hoe je het moet doen. Dat is niet meer van deze tijd. De coach kan zich inleven in de situatie van jou en je onderneming en zal intuïtief aanvoelen waar behoefte en aandacht nodig is en daar op inspelen. Het doel is om jou visie te geven. Zodat jij weet waar je heen moet en hoe je daar moet komen.

Goede vraag. Allereerst zijn wij bij Compass7 met z’n tweeën. Vier ogen zien namelijk nog altijd meer dan twee. Dit zorgt doorgaans voor een leuke dynamiek en inhoudelijke discussies. We zijn sterk in het overzien van het grote geheel en voelen snel aan waar de knelpunten zitten. Onze sessies kenmerken zich door een mooie interactie tussen voelen en denken. Voelen om intuïtie en creativiteit aan te spreken en denken om structuur aan te brengen en concreet te worden. Dit zijn de ideale elementen voor herstel van balans en groei.

Het is lastig te zeggen wat het precies gaat opleveren. Maar wat het zeker oplevert is groei in je rol als ondernemer en ook groei van je onderneming. Het levert in veel gevallen een resultaat waarbij je als ondernemer:

 • met plezier in en aan je onderneming werkt;
 • een duidelijke visie & strategie hebt;
 • je efficiënter en effectiever werkt;
 • er meer balans & harmonie is; 
 • en je meer omzet/winst behaalt.

En niet op de laatste plaats heb je een sparringspartner die het vak verstaat. Je staat er dus niet alleen voor.

In de eerste plaats streven wij er naar dat het je uiteindelijk niks gaat kosten en alleen maar wat oplevert onderaan de streep. De praktijk leert dat dit ook veelal het geval is. Voordat het zover is zal er natuurlijk wat moeten gebeuren. Wil je echt resultaten boeken dan willen wij minimaal 5 sessies (van 2 uren) betrokken zijn bij je onderneming, als het gaat om een maatwerktraject.

Hoe de investering er precies uit gaat zien hangt deels af van de omstandigheden van de opdracht en deels van jouw wensen. Wij houden persoonlijk niet zo van uurtje factuurtje (doen we nog wel in bepaalde situaties!). Dit is in onze optiek echter een oude vorm, waarbij er veelal geen duurzame relatie ontstaat. Wij vinden het veel leuker en ook belangrijk om wat langer betrokken te blijven en een meer duurzame relatie op te bouwen.

Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld de volgende constructies:

 • Maatwerktraject (minimaal 5 sessies)
 • Strippenkaart (x-aantal vooraf afgesproken uren met oplopende korting t.o.v. losse uren – beginnend bij 20 uren)
 • Abonnementen (minimaal 6 maanden)
 • Uitgifte van x- (stemrechtloze) aandelen
 • Losstaand (juridisch, financieel, strategisch) advies (meestal in combinatie met bovenstaande opties)

Let op: er zijn ook interessante subsidie mogelijkheden!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

The Key To Growth Is The Introduction Of Higher Dimensions Of Consciousness Into Our Awareness

– Lau Tzu