COACHING VOOR ONDERNEMERS

Groei als ondernemer en als mens!

Een bedrijf beginnen is één ding, maar een bedrijf laten groeien en onderhouden is een tweede. Hier gaat het bij de gros van de ondernemers dan ook vaak mis. Er is geen duidelijke visie of strategie. Het businessplan is onvoldoende doordacht, er is geen focus en het rendement is mager. Gevolg is nog harder werken met alle gevolgen van dien. Roerloos kun je ronddobberen in de hoop dat het op een dag een keer beter wordt… Maar ja, wanneer is dat? 

Een ander aspect waar veel ondernemers, en misschien jij nu ook wel, tegenaan lopen is dat zij niet meer goed weten hoe de volgende stap te maken. Welke stappen kan ik nog zetten om door te groeien, mijn doelgroep beter te bereiken of mijn rendement te verbeteren? Of weet je dat wel, maar durf je simpelweg die volgende stap niet te maken, omdat er allemaal overtuigingen zijn die je daarin beperken? Het zijn allemaal aspecten die iedere ondernemer in meer of mindere mate wel herkent. Maar er kan wat aan gedaan worden! En daarin geldt: hoe eerder, hoe beter. Want daarmee voorkom je dat blokkades en tegenwerkingen geen status quo worden…

Herken je een van deze situaties of zit je er nu precies middenin? Dan is dit je kans om daar mee aan de slag te gaan. Lees op deze pagina op welke manieren we je kunnen helpen.

In ieder geval helpen we je in alle gevallen om te reflecteren op de dingen die je nu doet, zodat je bewust wordt, helder hebt wat je beperkende overtuigingen/gedachten zijn, helpen we je met een duidelijke visie, zodat je weet waar je op afkoerst, motiveren we om bepaalde stappen te zetten en maken we concrete plannen om je doelen te manifesteren… 

VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING:

STRESSVRIJ ONDERNEMEN

Stop met ellenlange dagen, overwerken en brandjes blussen. Ondernemen moet leuk zijn, dat is de basis waar we aan werken.

HELDERE EN DUIDELIJKE VISIE

Vergroot je bewustzijn en ontwikkel visie over waar je naar toe wilt en hoe je dat kan bereiken.

GEEFT VRIJHEID

Vrijheid is een keuze. Breek de kettingen los die je beperken en word regisseur van je eigen leven!

LEEF JE POTENTIEEL

Doorbreek grenzen en plafonds en onderneem en leef het potentieel wat er voor jou ligt.

Bewustzijn & praktijk

We maken de brug tussen de mate waarin jij bewust bent en de praktijk. Natuurlijk moet hetgeen jij wilt manifesteren ook concreet gemaakt worden. En daar helpen we je ook bij!

Het zwaartepunt zal (oftewel: de meeste impact die wij kunnen maken) echter liggen in de bewustwording (verwar dit niet met het hebben van kennis!). Als je bekend bent met het 80/20 principe, dan is de bewustwording 20% van waar we mee bezig gaan, en dat 80% aan impact maakt. Daarin ligt met andere woorden de basis van jouw groeiproces. Hoe we dit vervolgens concreet vertalen naar de praktijk is dan het omgekeerde. Dat is 80% van de tijd, die vervolgens 20% impact maakt… Bij de praktische zaken kan je onder andere denken aan:

  • Hoe gaan we dit strategisch nu goed aanpakken?
  • Hoe ga je de hele boel financieel inrichten (met het oog op de korte en lange termijn)? Met de nodige tips & trucs.
  • Welke prijzen vraag ik voor mijn diensten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik het organisatorisch goed neerzet?
  • En niet te vergeten: Hoe ga ik mijzelf in de markt positioneren?

Dit zijn allemaal zaken die de revue passeren. Maar vergeet niet: het zwaartepunt ligt bij JOU, als ondernemer!

Dus je zult gaan ontdekken waar je ondernemershart nu echt van gaat kloppen, welke koers je wilt gaan varen en welk potentieel er voor jou (misschien nu nog latent) aanwezig is. Daarnaast bevrijden we je van de blokkades (beperkende overtuigingen en oude patronen) die jouw groei in de weg zitten.

Lees hieronder verder om te kijken op welke manieren we kunnen samenwerken! 

Onze diensten.

1.NEXT LEVEL BUSINESS TRAJECT

In dit exclusieve traject ga je voor NEXT LEVEL in je ondernemerschap. Je gaat in minimaal zes maanden aan de slag om een allround ondernemer te worden, die overeind kan blijven in de snel veranderende wereld. Daarnaast sluit je je aan bij gelijkgestemde ondernemers en krijg je automatisch een life-time premium membership, met heel veel voordelen.

De kenmerken van dit traject zijn:

huidige situatie in kaart brengen en doelen stellen;
beperkende overtuigingen die de groei in de weg zitten definiëren;
obstakels en overtuigingen loslaten;
unieke kracht en talenten ontdekken; 
potentie en kansen onderzoeken;
zelfvertrouwen vergroten;
acties formuleren en manifesteren.


Vanafprijs: € 3.750,-

2.STRIPPENKAART

Met de strippenkaart kan je op jouw initiatief onze hulp inschakelen voor advies of om te klankborden. Daarnaast kan je wel tot 10% besparen!

De kenmerken van een strippenkaart zijn:

geschikt voor onregelmatige vraag;
afname op eigen initiatief;
klankborden en sparren over diverse thema’s & onderwerpen;
back-up van ervaren Businesscoaches;
beschikbaar in 20, 30 of 40 uren.;

 

Vanafprijs: € 2.850,-

3.DE RENDEMENTS VERBETERAAR

Dit is een speciaal traject om winstlekkage op te sporen en aldus je rendement te verbeteren.

De kenmerken van dit traject zijn:

opsporen van winstlekkage;
systematisch van opzet;
minimale besparing van het investeringsbedrag*;
subsidie tot € 2.500,- mogelijk.

Vanafprijs: € 4.950,-**

* Gebaseerd op eerdere ervaringen. Geen garantie.
** Afhankelijk van de omvang van het bedrijf

4.LOSSE SESSIES

Uiteraard is het ook mogelijk om losse sessies af te nemen.

De kenmerken hiervan zijn:

geschikt om af en toe eens te klankborden;
voor losstaand advies en kleinere vraagstukken;
minimaal een uur, maximaal 2,5 uur;
losse 1:1 sessies;
mogelijkheid via skype of op locatie;
geschikt voor zowel zzp’ers als grotere ondernemers.

Tarief: € 150,- p/uur

FAQ.

De redenen kunnen heel divers zijn. Maar in essentie komt het er op neer dat je ergens in wilt groeien. Je wilt stappen zetten. De aanleiding kan zijn dat je als ondernemer tegen bepaalde problemen aanloopt, zoals groeistuipen of onvoldoende structuur en overzicht. Of je wilt je bedrijf naar een volgend level tillen. Het kan echter ook zijn dat je er grotendeels alleen voor staat en behoefte hebt aan een klankbord.

Deze helpt je om jezelf én je bedrijf beter te leren begrijpen. Dit is bewustwording. Hij houdt je simpelweg een spiegel voor. Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dingen eventueel anders doen? 

Wat de coach niet doet is jou vertellen hoe je het moet doen. Dat is niet meer van deze tijd. De coach kan zich inleven in de situatie van jou en je onderneming en zal intuïtief aanvoelen waar behoefte en aandacht nodig is en daar op inspelen. Het doel is om jou visie te geven. Zodat jij weet waar je heen moet en hoe je daar moet komen.

Goede vraag. Allereerst zijn wij bij Compass7 met z’n tweeën. Vier ogen zien namelijk nog altijd meer dan twee. Dit zorgt doorgaans voor een leuke dynamiek en inhoudelijke discussies. We zijn sterk in het overzien van het grote geheel en voelen snel aan waar de knelpunten zitten. Onze sessies kenmerken zich door een mooie interactie tussen voelen en denken. Voelen om intuïtie en creativiteit aan te spreken en denken om structuur aan te brengen en concreet te worden. Dit zijn de ideale elementen voor herstel van balans en groei.

Het is lastig te zeggen wat het precies gaat opleveren. Maar wat het zeker oplevert is groei in je rol als ondernemer en ook groei van je onderneming. Het levert in veel gevallen een resultaat waarbij je als ondernemer:

  • met plezier in en aan je onderneming werkt;
  • een duidelijke visie & strategie hebt;
  • je efficiënter en effectiever werkt;
  • er meer balans & harmonie is; 
  • en je meer omzet/winst behaalt.

En niet op de laatste plaats heb je een sparringspartner die het vak verstaat. Je staat er dus niet alleen voor.

In de eerste plaats streven wij er naar dat het je uiteindelijk niks gaat kosten en alleen maar wat oplevert onderaan de streep. De praktijk leert dat dit ook veelal het geval is. Voordat het zover is zal er natuurlijk wat moeten gebeuren. Wil je echt resultaten boeken dan willen wij minimaal 7 sessies (van 2 uren) betrokken zijn bij je onderneming, als het gaat om een maatwerktraject. De strippenkaart is met name bedoeld voor klankborden. Naargelang de behoefte. Elke strippenkaart is drie jaar geldig.

Bij ons specifieke traject De Rendements verbeteraar gaat er in verhouding wat meer tijd zitten in het onderzoek. Doorgaans is het binnen een half jaar wel afgerond. Dit traject is met name bedoeld voor bedrijven met een omzet van minimaal €100.000,-. 

Let op: er zijn interessante subsidie mogelijkheden!  

The Key To Growth Is The Introduction Of Higher Dimensions Of Consciousness Into Our Awareness

– Lau Tzu