COACHING VOOR ONDERNEMERS

OP WEG NAAR SUCCES!

Op weg naar succes!

Een bedrijf starten is één ding, maar een bedrijf laten doorgroeien is een tweede. Hier gaat het bij het gros van de ondernemers dan ook vaak mis. Er is geen duidelijke visie of strategie, je waait met alle winden mee, het businessplan is vaak onvoldoende doordacht, er is geen focus op de belangrijke dingen en het rendement is maar mager. Gevolg? Nog harder werken, met alle gevolgen van dien.

Een belangrijke vraag hierin is: wanneer heb je nou daadwerkelijk succes? Om deze vraag te beantwoorden moet je weten: wat is succes voor jou? Dat is voor iedereen namelijk anders. Maar pas als je deze vraag duidelijk kunt beantwoorden, dan heb je een punt om naartoe te werken. Een belangrijk uitgangspunt voor jouw succes!

Gratis sessie

Afspraak maken
  • We bespreken jouw situatie en hulpvraag

  • We ontdekken of er een wederzijdse klik is

  • We leggen je onze werkwijze uit

  • We bespreken welke doelen/resultaten je kunt behalen

  • We maken een vrijblijvende offerte op

Volgende stap als ondernemer

Een ander aspect dat we in de praktijk vaak tegenkomen is dat ondernemers niet meer goed weten hoe de volgende stap te maken. Laat staan dat ze weten welke stap goed voor ze is. Misschien herken je het wel als zijnde tegen een glazen plafond aan te werken of in cirkeltjes blijven draaien. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om daar in je eentje uit te breken.

Maar toch hoeft het niet zo heel erg moeilijk te zijn. Want met de juiste mensen om je heen en een heldere stip op de horizon kun je makkelijker nieuwe impulsen creëren die deze impasses kunnen doorbreken. En wij helpen je daar graag bij!

Met andere woorden: zit jij momenteel vast in een impasse en kom je daar moeilijk uit? Vallen je resultaten tegen, ben je de grip aan het verliezen of lukt het je niet om aan de juiste klanten te komen? Of zie je simpelweg door de bomen het bos niet meer? Meld je dan nu aan voor een gratis sessie en ontdek hoe we jou verder kunnen helpen!

VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING:

STRESSVRIJ ONDERNEMEN

Stop met ellenlange dagen, overwerken en brandjes blussen. Ondernemen moet leuk zijn, dat is de basis waar we aan werken.

HELDERE EN DUIDELIJKE VISIE

Vergroot je bewustzijn over jezelf en ontwikkel visie over waar je naartoe wilt en hoe je dat kan bereiken.

GEEFT VRIJHEID

Vrijheid is een keuze. Breek de kettingen los die je beperken en word regisseur van je eigen leven. Een goede winst, een gezonde balans werk/privé en leuk werk geven je o.a. vrijheid.

LEEF JE POTENTIEEL

Doorbreek grenzen en plafonds en onderneem en leef het potentieel wat er voor jou ligt. Laat angsten en overtuigingen los die je nog beperken.

Wat we te bieden hebben:

1.NEXT LEVEL BUSINESS TRAJECT

In dit exclusieve traject ga je toewerken naar een NEXT LEVEL ondernemer. Hierin kun je flexibel zijn in de snel veranderende markt, weet je waar je naartoe wil en hoe je o.a. een gezonde balans creëert tussen werk & privé. Maar ook hoe je meer geld kunt aantrekken. Daarnaast sluit je je aan bij gelijkgestemde ondernemers en krijg je automatisch een life-time premium membership, met heel veel voordelen.

De kenmerken van dit traject zijn:

Gratis online cursus: de sleutel tot succesvol ondernemerschap t.w.v.: €495 ,-;
huidige situatie in kaart brengen en doelen stellen;
beperkende overtuigingen die de groei in de weg zitten definiëren;
obstakels en overtuigingen loslaten;
unieke kracht en talenten ontdekken;
potentie en kansen onderzoeken;
zelfvertrouwen vergroten;
acties formuleren en manifesteren.


Vanafprijs: € 1.750,-

Ga naar de pakketten

2.STRIPPENKAART

Met de strippenkaart kan je op jouw initiatief onze hulp inschakelen voor advies of om te klankborden. Daarnaast kan je wel tot 10% besparen!

De kenmerken van een strippenkaart zijn:

geschikt voor onregelmatige vraag;
afname op eigen initiatief;
klankborden en sparren over diverse thema’s & onderwerpen;
back-up van ervaren Businesscoaches;
beschikbaar in 20, 30 of 40 uren.;

 

Vanafprijs: € 2.850,-

Meer informatie

3.VERBETER JE RENDEMENT

Dit is een speciaal traject om het rendement van je onderneming te verbeteren.

De kenmerken van dit traject zijn:

opsporen van winstlekkage;
inzicht en overzicht in financiën;
oorzaken lekkage onderzoeken;
kansen & bedreigingen in kaart brengen;
subsidie mogelijk.

Meer informatie

4.LOSSE SESSIES

Uiteraard is het ook mogelijk om losse sessies af te nemen.

De kenmerken hiervan zijn:

geschikt om af en toe eens te klankborden;
voor losstaand advies en kleinere vraagstukken;
minimaal een uur, maximaal 2,5 uur;
losse 1:1 sessies;
mogelijkheid via skype of op locatie;
ook geschikt voor zzp’ers.

Tarief: € 175,- p/uur

Vraag om meer informatie

Wat klanten zeggen:

Sander en Eduard zijn sterk in het aanbrengen van structuur en kunnen goed het grote geheel overzien. Op deze manier hebben zij de groei van mijn bedrijven uitstekend vorm kunnen geven.

ALEX JEENSMA
EIGENAAR DATASWITCHER

Door zich goed in mij te kunnen verplaatsen, hebben Eduard en Sander mij de nodige inzichten verschaft. Dit heeft mij veel duidelijkheid voor mijn nieuwe koers opgeleverd.

JARING BRUNIA
EIGENAAR BOER BRUNIA

Sander en Eduard hebben door kritisch te kijken en te vragen snel een goede indruk van mijn bedrijf. Zo hebben we in vrij korte tijd de groei van ons bedrijf gestructureerd vorm kunnen geven.

GERARD HETEBRIJ
EIGENAAR HETEBRIJ BOUW

Een gratis sessie inplannen?

In een gratis sessie gaan we kennis maken, kijken we of er een klik is, nemen we jouw situatie door en bespreken we hoe we samen kunnen toewerken naar een mooi resultaat! Plan nu je gratis sessie in via onderstaande button.

Gratis sessie inplannen

FAQ.

De redenen kunnen heel divers zijn. Maar in essentie komt het er op neer dat je ergens in wilt groeien. Je wilt stappen zetten. De aanleiding kan zijn dat je als ondernemer tegen bepaalde problemen aanloopt, zoals groeistuipen of onvoldoende structuur en overzicht. Of je wilt je bedrijf naar een volgend level tillen. Het kan echter ook zijn dat je er grotendeels alleen voor staat en behoefte hebt aan een klankbord.

Deze helpt je om jezelf én je bedrijf beter te leren begrijpen. Dit is bewustwording. Hij houdt je simpelweg een spiegel voor. Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dingen eventueel anders doen? 

Wat de coach niet doet is jou vertellen hoe je het moet doen. Dat is niet meer van deze tijd. De coach kan zich inleven in de situatie van jou en je onderneming en zal intuïtief aanvoelen waar behoefte en aandacht nodig is en daar op inspelen. Het doel is om jou visie te geven. Zodat jij weet waar je heen moet en hoe je daar moet komen.

Goede vraag. Allereerst zijn wij bij Compass7 met z’n tweeën. Vier ogen zien namelijk nog altijd meer dan twee. Dit zorgt doorgaans voor een leuke dynamiek en inhoudelijke discussies. We zijn sterk in het overzien van het grote geheel en voelen snel aan waar de knelpunten zitten. Onze sessies kenmerken zich door een mooie interactie tussen voelen en denken. Voelen om intuïtie en creativiteit aan te spreken en denken om structuur aan te brengen en concreet te worden. Dit zijn de ideale elementen voor herstel van balans en groei.

Het is lastig te zeggen wat het precies gaat opleveren. Maar wat het zeker oplevert is groei in je rol als ondernemer en ook groei van je onderneming. Het levert in veel gevallen een resultaat waarbij je als ondernemer:

  • met plezier in en aan je onderneming werkt;
  • een duidelijke visie & strategie hebt;
  • je efficiënter en effectiever werkt;
  • er meer balans & harmonie is; 
  • en je meer omzet/winst behaalt.

En niet op de laatste plaats heb je een sparringspartner die het vak verstaat. Je staat er dus niet alleen voor.

In de eerste plaats streven wij er naar dat het je uiteindelijk niks gaat kosten en alleen maar wat oplevert onderaan de streep. De praktijk leert dat dit ook veelal het geval is. Voordat het zover is zal er natuurlijk wat moeten gebeuren. Wil je echt resultaten boeken dan willen wij minimaal 7 sessies (van 2 uren) betrokken zijn bij je onderneming, als het gaat om een maatwerktraject. De strippenkaart is met name bedoeld voor klankborden. Naargelang de behoefte. Elke strippenkaart is drie jaar geldig.

Bij ons specifieke traject De Rendements verbeteraar gaat er in verhouding wat meer tijd zitten in het onderzoek. Doorgaans is het binnen een half jaar wel afgerond. Dit traject is met name bedoeld voor bedrijven met een omzet van minimaal €100.000,-. 

Let op: er zijn interessante subsidie mogelijkheden!  

The Key To Growth Is The Introduction Of Higher Dimensions Of Consciousness Into Our Awareness

– Lau Tzu