Maak meer impact als ondernemer.

Een bedrijf beginnen is één ding, maar een bedrijf laten groeien en onderhouden is een tweede. Hierbij komen ook andere vaardigheden om de hoek kijken. Iedere ondernemer heeft het wel een keer gehad. Een moment in je ondernemerschap waarin je je afvraagt waar je al dat werken nu precies voor hebt gedaan. Een moment van bezinning. Een punt die veel ondernemers aan het wankelen brengt. Want wat nu? Hoe ga ik verder?

Herken je dit moment of zit je er nu precies middenin? Dan is dit je kans om daar mee aan de slag te gaan! Wij helpen jou met het reflecteren op de dingen die je nu doet, ondersteunen we je met het creëren van visie en maken we plannen om jouw impact te vergroten. 

“Door zich goed in mij te kunnen verplaatsen, hebben Eduard en Sander mij de nodige inzichten verschaft. Dit heeft mij veel duidelijkheid voor mijn nieuwe koers opgeleverd.” – J. Brunia

Opties voor een samenwerking.

1.NEXT LEVEL ONDERNEMERSCHAPS TRAJECT

In dit exclusieve traject ga je voor NEXT LEVEL ondernemerschap. Je gaat in minimaal zes maanden aan de slag om een allround ondernemer te worden, die overeind kan blijven in de snel veranderende wereld. Daarnaast sluit je je aan bij gelijkgestemde ondernemers en krijg je automatisch een life-time premium membership, met heel veel voordelen.

De kenmerken van dit traject zijn:

groeien naar een allround ondernemer;
je ontdekt je potentie;
intensieve persoonlijke coaching en begeleiding;
je ontwikkelt een sterke visie;
je creatieve vermogen wordt vergroot;
je breekt door beperkende overtuigingen die de groei in de weg zitten;

Vanafprijs: € 3.750,-

AFSPRAAK MAKEN

Juist in weerstand liggen kansen.

Iedere ondernemer, groot of klein, loopt tegen weerstand aan. Gelukkig maar, want zonder weerstand geen groei. Soms herken je de weerstand wel, maar heel vaak is deze latent aanwezig. Wij helpen je om die weerstanden te herkennen en positief te benutten. Het (h)erkennen van een weerstand, zoals een belemmering in je bedrijf of een valse overtuiging van jezelf, vraagt bewustzijn daarover. 

Je business ontwikkelen.

In de fotografie betekent ontwikkelen een latent beeld omzetten in een zichtbaar beeld. Dit is ook wat wij doen. Wij helpen je om jouw latente beeld, je doel, te ontwikkelen. Met een creatief gebruik van het verstand brengen we jouw doel over naar de fysieke dimensie. Het beeld wordt zichtbaar. Dit is de manifestatie. 

2.Strippenkaart

Met de strippenkaart kan je op jouw initiatief onze hulp inschakelen voor advies of om te klankborden. Daarnaast kan je wel tot 10% besparen!  

De kenmerken van een strippenkaart zijn:

geschikt voor onregelmatige vraag;
afname op eigen initiatief;
klankborden en sparren over diverse thema’s & onderwerpen;
back-up van ervaren Businesscoaches (je staat er niet alleen voor als ondernemer);
beschikbaar in 10, 20, 30 of 40 uren;

Vanafprijs: € 1.500,-

3.De Rendements verbeteraar

Dit is een speciaal traject om winstlekkage op te sporen en aldus je rendement te verbeteren.

De kenmerken van dit traject zijn:

opsporen van winstlekkage
systematisch van opzet
minimale besparing van het investeringsbedrag*
subsidie tot  € 2.500,- mogelijk

Vanafprijs: € 4.950,-**

* Gebaseerd op eerdere ervaringen. Geen garantie.
** Afhankelijk van de omvang van het bedrijf

Verbeter je rendement.

Winstmaximalisatie zien wij nooit als primair doel. Echter geld is wel de smeerolie van je bedrijf. Als je er te weinig van hebt loopt de motor vast. Een goed rendement (winst) is daarom essentieel. Verspilling van tijd en middelen heeft een negatief effect op het rendement. Dit is een gebrek aan effectiviteit en efficiency.

Visie.

Ga je met ons aan de slag, dan gaan we vanuit een ruimer perspectief kijken naar jou en je onderneming. Je krijgt inzichten in de huidige situatie, krijgt overzicht en je vormt tegelijkertijd visie over je identiteit en waar je naar toe wilt. 

Met meer eigen visie kun je vervolgens ook de visie voor je bedrijf of instelling beter formuleren. We ondersteunen je om de bedrijfsvisie te vertalen in een passende strategie en focus. Een samenwerking met ons vraagt durf en overgave en kan de nodige weerstand met zich meebrengen. Maar je weet: zonder weerstand geen groei! Durf jij het aan?

4.Online coachtraject: Groei als ondernemer

Dit is een speciaal online coachtraject die groei realiseert in je rol als ondernemer.

De kenmerken van dit traject zijn: 

overtuigingen achterhalen van spelende problemen;
bewustzijn vergroten op diverse thema’s en onderwerpen;
meer zelfvertrouwen ontwikkelen;
duidelijke visie en focus ontwikkelen;
stappen zetten om balans te herstellen en (persoonlijke) groei vorm te geven;
geschikt voor zowel zzp’ers als grotere ondernemers; 

Prijs: € 995,-

FAQ.

De redenen kunnen heel divers zijn. Maar in essentie komt het er op neer dat je ergens in wilt groeien. Je wilt stappen zetten. De aanleiding kan zijn dat je als ondernemer tegen bepaalde problemen aanloopt, zoals groeistuipen of onvoldoende structuur en overzicht. Of je wilt je bedrijf naar een volgend level tillen. Het kan echter ook zijn dat je er grotendeels alleen voor staat en behoefte hebt aan een klankbord.

Deze helpt je om jezelf én je bedrijf beter te leren begrijpen. Dit is bewustwording. Hij houdt je simpelweg een spiegel voor. Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dingen eventueel anders doen? 

Wat de coach niet doet is jou vertellen hoe je het moet doen. Dat is niet meer van deze tijd. De coach kan zich inleven in de situatie van jou en je onderneming en zal intuïtief aanvoelen waar behoefte en aandacht nodig is en daar op inspelen. Het doel is om jou visie te geven. Zodat jij weet waar je heen moet en hoe je daar moet komen.

Goede vraag. Allereerst zijn wij bij Compass7 met z’n tweeën. Vier ogen zien namelijk nog altijd meer dan twee. Dit zorgt doorgaans voor een leuke dynamiek en inhoudelijke discussies. We zijn sterk in het overzien van het grote geheel en voelen snel aan waar de knelpunten zitten. Onze sessies kenmerken zich door een mooie interactie tussen voelen en denken. Voelen om intuïtie en creativiteit aan te spreken en denken om structuur aan te brengen en concreet te worden. Dit zijn de ideale elementen voor herstel van balans en groei.

Het is lastig te zeggen wat het precies gaat opleveren. Maar wat het zeker oplevert is groei in je rol als ondernemer en ook groei van je onderneming. Het levert in veel gevallen een resultaat waarbij je als ondernemer:

  • met plezier in en aan je onderneming werkt;
  • een duidelijke visie & strategie hebt;
  • je efficiënter en effectiever werkt;
  • er meer balans & harmonie is; 
  • en je meer omzet/winst behaalt.

En niet op de laatste plaats heb je een sparringspartner die het vak verstaat. Je staat er dus niet alleen voor.

In de eerste plaats streven wij er naar dat het je uiteindelijk niks gaat kosten en alleen maar wat oplevert onderaan de streep. De praktijk leert dat dit ook veelal het geval is. Voordat het zover is zal er natuurlijk wat moeten gebeuren. Wil je echt resultaten boeken dan willen wij minimaal 7 sessies (van 2 uren) betrokken zijn bij je onderneming, als het gaat om een maatwerktraject. De strippenkaart is met name bedoeld voor klankborden. Naargelang de behoefte. Elke strippenkaart is drie jaar geldig.

Bij ons specifieke traject De Rendements verbeteraar gaat er in verhouding wat meer tijd zitten in het onderzoek. Doorgaans is het binnen een half jaar wel afgerond. Dit traject is met name bedoeld voor bedrijven met een omzet van minimaal €100.000,-. 

Let op: er zijn interessante subsidie mogelijkheden!  

The Key To Growth Is The Introduction Of Higher Dimensions Of Consciousness Into Our Awareness

– Lau Tzu

Contact.

Heb je vragen over onze diensten of een opmerking? Wij beantwoorden ze graag. Laat een bericht achter via het contactformulier en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.